fredag 27 februari 2015

stadbesök

Idag skulle vi ett ärende till staden, eftersom som  Soya inte varit där mer än 1 eller 2 ggr! så fick hon följa med.
 Soya behöver den träningen, hon kan ju vara lite störig den fröken så nu ska vi jobba på hennes sociala bit. Tyvärr är jag en som trivs att drälla omkring i skogen, stan är inte jag. Soya kan ibland vara lite kaxig och tro att hon äger allt så lite stadsvandring är inte fel för henne. Och med de tankarna jag har angående hennes framtid så måste vi vara lite mer sociala.


Och minsann om inte många butiker hade rullat ut röda mattan!  Soya tyckte det var lite konstigt, "hur kunde dom veta att hon kom idag"??

 Hon uppförde sej LÅÅÅÅNGT över förväntan, inget skällande inga dumma saker alls. Men andra sidan hade hon fullt upp med alla nya dofter och att leta begagnade tuggummin, gottegris!! eller äckelpotta?

 

Vi tränar ju en del balans så klart att hon skulle testa om denna filuren gick att sitta på.

Vi spatserade runt där, och plötsligt kom en av våra träningskompisar, hon satt på sitt kontor och såg  Soya komma utanför fönstret.  Klart hon måste ut och hälsa på primadonnan, inte var dag det är så fint besök i stan.
Hon inte bara uppförde sej, vi testade lite lydnad mitt på gågatan utan för Ur och Penn. Till min förvåning var kontakten bra, sitt och ligg funkade fint, duktig tös.

 Vi var och skulle köpa hundfoder, ett jädra klöddande, inte första gången. Fel foder inne och dom skyller på att vi är två som beställer det och därför blir det fel. HUR i herrans namn kan man inte kunna hålla reda på 2, Tänk om vi var så många fler.............
 Nu ger jag upp det fodret och väljer ett foder som finns i de flesta butiker så man kan få rätt även om uppfödarsäcken inte är kommen.
Lite tur hade vi allt när det var en foderförsäljare i butiken och klart han talade gott för sitt märke. Och vi fick prova en 18 kg:s säck till ett mycket rimligt pris, DÅ säjer man inte "nej tack"

Lite B-vitaminer blev också inhandlat innan vi styrde hem.

ha en bra kväll


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar