söndag 20 juli 2014

2 veckor

Då är vi tillbaka igen. En jobbig vecka sen sist.
Nellis temp ville inte bli riktigt stabil, men nu sen i början på veckan är den OK igen. Nelli har under den här tiden varit jätteduktig, det är hon fortfarande så klart. En duktig mamma håller ungarna så fina.
Den lilla bruna tiken ville inte gå upp i vikt som de andra och en morgon somnade hon in.
Inte för att det direkt varit  oroligt i valplådan så känns det trots allt lugnare nu.
 Nu hoppas vi verkligen att allt ska gå bra framöver, valparna växer bra och är så lugna och sover så gott. Nu har de även så smått börjat öppna ögonen, och snart kommer dom att upptäcka världen.

 Jag kom idag på temat för deras namn, men avslöjar det inte än, men en ledtråd Nelli heter Krusmynta efter Pippi Långstrump.
nu till dagens bilder
hane 659g
 hane 509g
 tik 607g
 tik 630g
 Har försökt få bilder så ni kan se att ögonen är lite öppna. Det är inte lätt att fånga dom, dom ska ha lugn och ro där i lådan.
  mysungarna


 Som grädde på moset så har även min kamera börjat fungera mindre bra eller t.o.m  inte alls. Den säjer att avtryckaren är spärrad för det saknas objektiv, men objektivet finns där, teknikens under!!

De andra hundarna tycker det har varit jobbigt dom har tydligt visat att om jag inte själv insett det så har jag inte varit i bästa form. Men vi promenerar och tar det lugnt med träningen.
 Soya har verkligen varit hopplös, och jag lär mej inte lägga undan saker som hon tar och tuggar på.Fast de sista dagarna har det blivit lite lugnare även på den fronten.

1 kommentar:

  1. Det er en gruglede følelse den første tiden om alt går bra med alle. Nydelige små pelsdotter ...

    SvaraRadera