måndag 10 mars 2014

Vinter är över

Kan det vara så, är verkligen vintern över för denna gången. jag vågar inte tro det. Idag har termometern visat över 15 grader, citronfjärilarna flög omkring oss på promenaden och vi har varit sista gången i ridhuset ikväll. Nu börjar utesäsongen och det redan på söndag fm.

Jo det är sant vi såg citronfjärilarna idag, där gick jag med mobilen och försökte fånga någon bild på dom, men inte en chans. Istället blev det några bilder på min älskade Jacki:



Fina Jacki,en glad och samarbetsvillig kamrat, som alltid gör sitt bästa. Hon blir 11 år i maj, tanken att pensionera henne har funnits där lite från och till, MEN efter kvällen i ridhuset så NEJ. Hon tycker det är så roligt och gör så bra ifrån sej så det dröjer ett tag till.  Hon var jätteduktig. Vi har lite jobbigt med högerhandlingen men trots allt så går det framåt.

Swea, fixade kvällens bana med högerhandling mycket BRA, är så enormt nöjd med henne.

Soya gjorde sitt bästa träningspass i ridhuset, lugnare och mer sansad. Idag flög hon inte omkring som världens galning, visst blir det lite utsvävningar, men hon är så enormt duktig på att  komma när jag kallar in henne. Så är det även i skogen.
Visst är hon sprallig, men saker börjar falla på plats, hon behöver tid på sej, imorgon blir hon 8 mån och Swea blir 5 år
 Prinsessan Swea



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar