onsdag 8 januari 2014

träning

Då var det nytt år med nya tag, idag började vi träna igen tillsammans med Lotus och hans matte. Det är så himla bra nu sen hans matte kom på att vi kan vara i deras loge. Helt oberoende av väder och vind och idag var det blåsigt, smådugg och bara riktigt ruggit.

Vi börjar alltid med kisserundan, ser den även som lite uppvärmning, och uppvärmning var det. Vår skruvade Soya for omkring som den galning hon är, det finns inga gränser för hur mycket hon orkar.
 Men det gör inget hon var så duktig, snart,snart så får vi till något som är första steget till fot.
Jacki och Swea var också duktiga och klart så glada att träffa Lotus igen. Vi tränar stenhårt på högerhandling, och kanske med lite tur kan det bli bra. Har lite känslan av både Swea och Jacki börjar fatta vad det handlar om, på lite olika sätt men ändå. Det är svårt att få dom gå nära,men tror att jag har en lösning det går inte på en gång men vi är ganska envisa....

Igår la jag ett spår till Soya 100m, vinkla vänster och 100m och en godisburk i slutet, väl dold för ögat.
En liggetid på 30-40 min, hon fixade det utmärkt. Lite störning då det låg päls från en död hjort i spåret, den undersöktes noga. Sen satte hon nosen i vädret och kände säkert av den döda hjorten som ligger bara en liten bit bort. Men spårhund som hon är ???!! tog hon sej an spåret igen, bara vände sej och kollade så jag var med några gånger. Att husse följde efter och hittade lite skrot i backen som han bankade med brydde hon sej inte alls om.

I morgon spårar Swea.

I fredags gick alla utom Swea spår, ja t.o.m. Frida var här och visade hur en spårchampion jobbar.
Soya ska få lite klickövningar och Jacki ska jobba på pallen

Och så ska matte försöka besöka den misstänkt dräktiga Nelli, ett besök i veckan blir det, om 2 veckor flyttar hon hit för att föda valparna här. Vi har börjat fixa i sonens rum som blir valprum denna gången.

En bra kväll på er

1 kommentar:

  1. Hej Kylle!
    Det var längesedan jag läste din blogg. Har på något konstigt sätt tappat bort den. Har du bytt adress?
    Kram och hälsningar/H

    SvaraRadera