torsdag 18 september 2014

Inte bara lek o bus

Igår flyttade valp nr 2


Den här lille gossen flyttade hem till sin nya familj.
han har längtat Captain Morgan som kommer att kallas Adidas.
 Dagen till ära blev det en mindre trimnig , klippa öron och tassar måste man göra när man ska flytta och klart att klorna också skulle bli fina.
Givetvis ett bad
som Soya helt klart var tvugnen att inspektera
Foto med Adidas och en del av familjen

Så mysigt, jag tror han tycker det är toppen.

Kvar har vi nu 2 mycket trevliga valpar  en Hane  Captain Blackbeard

 Och en tik Anne Bonney.


Alla valparnas favorit Soya agerar lektant så ofta hon bara får.
Dom kramas och busar!

Soya, vår marodör som gör framsteg vad gäller träning, men dessvärre så idag över skred hon sin budget. Hoppas sedlarn mättar länge Soya!!!

 Swea jobbar fint och gör även hon framsteg.
Tyvärr blev det ingen träning för Swea i tsdags kväll och heller ingen kurs för Soya igår anledning kommer här:


Allt är inte bara lek, bus och framsteg. Nä tyvärr inte, i tisdag var Jacki
inte sej lik. När jag tog tempen visade den 40,2.  Ville klart inte äta och när hon varit ute för att kissa så fick jag bära in henne.
 Vi åkte till djursjukhuset i Hässleholm, och där blev vi fort omhändertagna  och dom såg genast att detta var inte bra. Jacki blev inlagd, och vi fick frågan om de kunde ringa när som helst och hur lång resväg hade vi. Ja, jag kan erkänna att riktigt oroliga blev vi allt.
 Jacki blev 11 år i maj men än vill vi inte släppa taget om vår finaste. En orolig natt och fm. Innan de ringde och sa att Jacki var bättre men vill inte äta och vi vill inte släppa hem henne innan hon åtminstone visar intresse för att äta.
 Jacki som inte brukar vara speciellt kräsen utan äter det mesta. Det kändes inte bra.
 MEN idag åt hon igen och var fortfarnde bättre så nu fick vi hämta hem henne.
 Jacki har en infektion och förhöjda levervärde. Och det finns något på ena lungan som misstänks vara en tumör då hon haft juvertumörer. Men den bör inte vara till besvär för henne. Givetvis ska vi hålla koll på hennes allmäntillstånd och även andning efter fysiska aktiviter.
 Hem fick vi en mycket piggare Jacki om än ganska tagen och trött liten tös.

Nu ska vi ta det lugnt några dagar och hon ska ha penicillin. Sen hoppas vi att hon blir pigg och glad som Jacki alltid brukar vara.
 Det är så skönt att ha henne hemma igen. 






1 kommentar:

  1. Håper det går bedre og bedre med Jacki for hver dag! Stor kos fra Sognafaret! Det er litt trist når valpene har blitt så store at de skal flytte hjemmefra. Verst med den første og den siste i kullet... Her venter vi bare på løpetid, så jeg kan få litt valpekos jeg også. Jeg har tittet innom for valpebilder både titt og fote hos deg <3

    SvaraRadera