lördag 22 april 2017

Träningstävling och tävling


Nu händer faktiskt lite här:

I onsdags så var det träningstävling på klubben, jag hade inte anmält någon hund. Plötsligt fick jag ett infall man kan ju alltid åka upp och fråga om det gick att efteranmäla. 
Då var det Pilar som stod i tur eftersom Soya skulle starta officiellt  på lördagen.  Jodå vi fick vara med.  
I lottningen drog vi startnummer 3 av 4.
 Vi har ju tränat lite och vi har även träna olika sätt att gå in på plan. Jag har kommit på att Pilar kommer igång bäst av lite uppmjukning och sen bus och kamp. 
 Leken gjorde att vi hade en fin attityd med oss in på planen, som höll nästan igenom hela följsamheten, ja fram till språngmarschen då hon började snusa.
  Sen var det 3 moment apportering, fjärr och hopp som Pilar sa " aha det kan jag" och tjuvstartade! hindret sprang hon sidan om också. 
131,5 p blev resultatet.  Men jag tycker inte poängen var det viktiga för oss här Utan fina känslan vi hade när vi gick på plan!!! och den tar vi med oss till nästa gång.
 Stadga är kanske något vi ska träna, att vänta och lyssna på matte hade varit en bra ide.
  

Dagens övningar.
Det blåste rätt bra och varmt var det då inte. I lottningen drog jag nr 7 av 12.  När de 3 första gått så tog jag ut Soya, Blåsten och den nya platsen gjorde att det var inte det lättaste att få kontakt med fröken Soya. Men efter en stund gav hon sej och det började kännas ganska bra.
Så var det vår tur och känslan inne på plan var härlig, en glad och samarbetsvillig Soya som inte lämnade min sida. Lite småkorkade tabbar men vi fixade det ganska bra
  
I vanlig ordning så hade jag inte kollat resultat listan. Så vid prisutdelningen visste jag inget, men när de kom till uppflyttningsresultat och vi ännu inte blivit uppropade kändes det rätt skönt. Kanske domaren också tyckte vi visat ett bra resultat. 
  Japp det tyckte hon 179p och en andraplats tycker inte jag är fy skam första officiella tävlingen.
                                               prispallen
                                           resultatet
                                               en stolt Soya

  Ikväll firar vi

Rött till matte och korv till min duktiga tös


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar