tisdag 13 januari 2015

Olseröd

Soya och jag har varit på utflykt idag. Vi har varit i Olseröd och provat Olseröds hundcenters träningslokal.
Soya har aldrig varit på sånt ställe, klart vi var i ridhuset en dag i veckan förra vintern, men detta är lite annorlunda.
Här har vi dörren in
En tom fin lokal, riktigt stor kändes det som. Vi var 2 ekipage där och vi var eniga om att 1 eller 2 till var max för vår träning.
Soya i fritt följ, tungan ute som alltid. Fin kontakt ibland anstränger hon sej allt.

Inkallnings träning. gick galant med ett snyggt avslut
läggande under gång som hon gör fint.
Ja sen blev det inte mer bilder, ska det bli ordning på träningen kan matte inte fnatta omkring med mobilen och leka hundförare samtidigt. NÄ någon jäkla ordning får det väl va!!

Och det blev det, Fröken Soya skötte sej över förväntan, visst kollade hon ibland vad Jolly sysslade med och några utflykter för att kolla Jollys roliga leksak. Och klart var hon nyfiken på vad gott Jolly fick som belöning. För Soya, hon fick ju bara korv, köttbullar lite revbensrester efter julen.
Vi tränade även lite apportering, kontakt och lite annat smått o gott.
En trevlig hall, behagligt varmt och framför allt torrt, för hos oss tycks det regna konstant.

 Enda jag har emot detta är priset, lite för dyrt för att åka dit var vecka, såvida man inte är några fler att dela på det

Swea var så besviken, hon ville ju också följt med. Men hon gonade till sej och nöjde sej med ett pass ute i REGNET. Hon var mycket duktig och vissa övningar nästan värda att testa guldpennan för en stjärna i kanten.




1 kommentar:

  1. Vilken fin lokal!!! Skönt o slippa skånsk snålblåst!!

    SvaraRadera