torsdag 25 september 2014

busungarna

Har tagit lite bilder idag.

busungarna gillar att vara ute

Captain Blackbeard, luring

Anne Bonney lika lurig hon.

Dom gillar att bära på saker och jaga varandra




och klart dom ska ha samma sak
en liten vilopaus på fångsten
buse
riktiga små gulleungar





Swea o Soya var på klubben och tränade i tisdags, Swea var mycket duktig och väldigt allert. Soya fick flera kommentarer om att hon lugnat sej mycket. Jo det har hon nog men är trots allt vild och tokig.
Även Soya skötte sej bra
 Onsdag var det kurs för Soya, vi började med förberedande till vittrings apportering. Soya fattade inte vitsen med att "lukta i burkar" och inte heller att låta bli att tugga på apporterna. Och sen är det så mycket roligare att nappa åt sej en apport och springa. ibland är hon ett riktigt kålhuvud. Men en sak var duktigt hon låg ner och "vilade" i pauserna, det har aldrig hänt innan!!
Soya var helt slut av att försöka tänka och inte bara springa omkring som hon brukar kunna få för sej att göra.

Soya fick prova "lukta i burkarna" idag också, fortfarande kan hon inte förstå vad det ska va bra för???
Lite andra övning som nosdutt i hand och på apport, ta apporten ur min hand eller från marken och dutta i handen gick mycket bättre.
Swea, bara lite små grejer och en del backa övningar, vi tar det lugnt för att inte röra till det för henne, vi ska ju tävla snart igen. Vi ska träna lite stå, sitta kvar och snurr imorgon och fokusera på attityd.
 I em ett spår till Soya ca 250m med en vinkel. Första sträckan mycket slag men tror det beror på sidovinden, som var ganska kraftig. Vinkeln super bra (vinden låg rätt) sista sträckan helt OK förutom att hon hittade något väldigt intressant i kanten som hon hade svårt att släppa. Men i stora drag ganska nöjd med henne.  Och hon var ganska trött idag också!!

























1 kommentar:

  1. Så kos med bus i hagen! Jeg venter bare på løpetid hos Ronja, så kanskje jeg får en gjeng med småpelser jeg også ;)

    SvaraRadera