söndag 16 mars 2014

Soyas lekkamrat

Vi hade besök i veckan, "Gabbe" ( Cockerlykke Gabriel)
Klart att Soya föll för denna snygga killen? Min Soya, vild och galen säjer aldrig nej lek och bus
'









Idag började träningsgruppens utomhus säsong!. Det började lite halvtaskigt med regn, men medan vi satt inne och planerade, några veckor framåt, så minsann om inte solen visade sej en kort stund. Ja solen försvann igen men det var uppehåll och ganska skönt ändå.
Jacki var inte med idag eftersom hon löper och är ganska tråkig, hoppas det är över till nästa vecka.
 Soya blev rastad och vi tränade en kort stund, och jag är ganska nöjd med det vi gjorde. Men jag börjar känna som om vi fastnat!! Funderar lite på ........ hur och om vi ska göra en kraftansträngning.
Hon fick prova att hoppa över hinder, det bekom inte hoppetossan, hon hoppar och klättrar överallt.

Swea, ja känns som om hon tycker det är bättre inomhus, inte lika energisk som hon varit hela vintern i ridhuset. Hon är väl ganska hemtam på klubben tycker jag så det ska inte spela nån roll. Vi kämpar med högerhandling och idag vill jag inte påstå att den biten var på topp. Däremot funkade vänster alldeles utmärkt, pigg och possitiv på vänster sida. Konstigt, får fundera lite på VARFÖR!  Högersida, där blev det mest väldigt snett, mycket sneda sitt, sneda ligg och t.o.m. gick snett!!. Lite bakslag!.
Kanske ska vi jobba med attityd............Vi vill ha en possiitv utstrålning, en glad energisk Swea även på höger sida.   Men helt misslyckat var det inte.

 Soya fick komma ut en stund till, lite lek med den söta dvärgsnauzern Gimli, tyckte hon var toppen och säkert värt att få vänta i bilen för.
 Ikväll har vi en riktigt trött Soya, hon är förresten alltid kvällstrött precis som matte och övriga hundar.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar