tisdag 13 augusti 2013

Ja jag vet!!

Som ni märker är jag dålig på att uppdatera. Tiden bara försvinner och så kan det kanske bli lite mycket att titta på snarlika bilder varje inlägg.

Vi har haft full upp i helgen, och måndagen. Besök till valparna, som fick presenter av mormor Jackis uppfödare och moster Frida, tack så mycket säjer dom. Måndag kväll är det rallylydnad, som vanligt. Veckan som gick funkade träning dåligt och motivationen försvann. Men det är bara att ta sej i kragen och åka iväg. HIMLA tur för mina töser var på topp, värsta busungar och så glada  att få träna, verkligen en riktigt kul kväll.

Nu över till ?? ja vad?

valprapport!
Nu tycker de övriga hundarna att de små är lite odrägliga och hjälper SÅ gärna till med uppfostran. Ja speciellt mormor Jacki älskar uppfostra småttingar.



Även Swea hjälper till lite
Däremot moster Candy, hon luktar på dom skakar av sej det äckliga och springer nästan därifrån. Om dom inte råkar komma närma av misstag för då fräser hon på dom. Men små valpar är kloka och bruka lära sej fort att hon inte gillar småttingar.

Givetvis uppfostrar mamma Gucci också sina små

Idag var det "Goldies" tur att lära sej lite hyfs av mamma.

Annars är dom mest bara söta






och så bråkar dom  med varandra som de flesta andra syskon






 SLÄKTFOTO
Först Jacki med sina döttrar, Frida och Gucci är kullsystrar
Givetvis en bild även på hela vuxna gänget
Jacki med döttrar och barnbarnet
En flock söta töser










2 kommentarer:

  1. Så fina de är tillsammans!!

    SvaraRadera
  2. Hörru du du!
    Sätt du in hur många liknande valpbilder du vill! Här njuts det gärna av de små odågorna:)
    Hälsa gänget att jag håller med - valpar HAR en tendes att vara bra odrägliga rent allmänt. Men framför allt odrägligt söta!
    (Fick en väldig lust att pussa mage alltså!)
    Du förresten, om du har tid och lust (och inte ser annars) kika in hos Asplund Knits i min lista! Och så berätta gärna om du lyckas låta bli att dregla....

    SvaraRadera