tisdag 16 juli 2013

5 dagar

Vi har varit lite lata sista tiden
 Jättelata
Och trångt i soffan är det!!!!!!!!!!!!
Nja så stora är dom inte, men problemet är att Swea har sin plats och där ska absolut INGEN annan ligga. Det går icke att ändra. Nu la Candy sej just på Sweas plats men inga problem Swea lägger sej ovanpå. Detta är ingen engångs förteelse det händer alltid om något sitter eller ligger på prinsessan Sweas plats.
Igår bröt latheten och tog oss till klubben för att träna med kompisarna. Vi har inte varit så särskilt energiska sen Simrishamn.
Jacki pigg och sprallig vill inte kännas vid att hon faktiskt är 10 år och och just blivit mormor för 3.e gången. Hon skötte sej bra men vill sitta, stå och ligga snett, så det får vi jobba på. Snurren är också ett problem,IBLAND, ja ena gången går det bra nästa ....... Jacki har kul, det är det som är meningen.

Swea, underbara, härliga superSWEA, helt otroligt bra, följsam och gör allt så himla fint. Kan inget annat än vara jättenöjd med prinsesssan, hon får gärna ha hela soffan vi andra kan sitta på golvet.


Så då till ämnet som förmodligen är det som är mest intressant nu.
VALPAR
 Gucci familj har varit på en förhandstitt, tycker det är inga problem, Gucci ville gärna visa sina ungar. Stolt demonstrerade hon vilken duktig och omtänksam mamma hon är. Och klart att familjen tycker Guccivalpar är det finaste som finns.
 Jag tyckte hanen ville inte gå upp lika bra som tikarna, men nu har det vänt och han tar sej bra. Dom är väldigt nöja och belåtna, märker knappt att vi har valpar i huset.
 Gucci kommer ut i köket lite då och då, så även hon tycker dom har det bra.


Dom är så fina med sina små bulliga ansikten. Tysta och snälla, sover ibland i en hög och någon gång utspridda i valplådan.

 En bra dag på er

2 kommentarer:

  1. Dom är så fina de små! Och lilla mamman med såklart!

    SvaraRadera
  2. Gud vad de är söta!
    Ser framemot att få träffa dom!

    Vi ses!

    Maria, Paul och Lufsen

    SvaraRadera