torsdag 18 juli 2013

1 vecka

Nu är de småliven redan 1 hel vecka gamla!!! Tiden går så fort, dom kom ju till oss nyss.

De växer och frodas, verkar må så gott, är fullkomligt nöjda med tillvaron här med sin goa mamma. Gucci sköter om sina små kommer ut ibland kollar läget. Mest problem har hon med en viss Swea som är väldigt nyfiken på de små. Inga bråk Swea och de andra accepterar att det är Guccis ungar och dom får man inte hälsa på än.

 Så kommer vi till 1-veckasbilder
 först ut  Hane  väger idag 475g.
som ni ser en stark gosse som snart springer omkring här. ( bilden inte av bästa kvalitet)








Nästa tik som väger 555g lilla knubbisen. Nu är hon störst och väldigt bastant



ett riktigt litet bulligt ansikte har lilla tjockisen

Sist då sistfödda lilla tösen, som inte är så lite längre. Hon är nästan ifatt brorsan och väger 464g


Så söta och fina. Man börjar så smått se några små detaljer som gör att dom skiljer sej från varandra. Pojken, otålig och gnäller om det inte kommer mat fort nog. Flickorna verkar nöjda alltid.





Nu börjar vi så smått fundera på namn, vad ska dom heta. Sweas kull var given då hon heter Sweet, systern Queen och brodern Supertramp, alltså fick alla hennes valpar namn efter låtar som gruppen Sweet gjort. 
Gucci heter Here-I -Come ( med en mindre felstavning).   Gucci var själv först att rymma ur valplådan, därav namnet. Hon klättrade på kompostgallret som värsta apa. Vi la galler ovanpå för att hålla henne inne, då lyckades hon komma upp och gå på det. Om jag inte har fel för mej så berättades det om när hon åt choklad i en stor mängd och fick magpumpas. Hon rymde och var på Måkläppen och jagade fåglar ( visst heter den väl Måkläppen den lilla ön utanför  Falsterbo).  JA dom har och brås på, tror deras personligheter kommer att ge dom namnen, vi får se.





 

En trevlig kväll på er



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar