tisdag 19 mars 2013

Tomt!

Ja det kan ni tro det blev, tomt, riktigt tomt nu i lördags när Bamse  reste.


Men klart familjen ville ha hem sin Bamse och Bamse ville inte bo hemma längre.
Han skötte sej visst fint på resan hem.

Här sitter de av familjen som var med, med sin Bamse klara att resa. Nyblivna cockerägare som ser lika stolta ut som Wildas husse den dagen för 3 år sen han hämtade hem sin valp.

Ett 4 generationskort kommer här
Och visst syns det var han kommer ifrån.  Swea undrar återigen om hon syns?
Bamse en gosehund, vill vara med mest hela tiden men kan även leka själv med sina leksaker. Älskar att busa med mammisen. En klok gosse, väldigt läraktig och så söt med sin Stig-Helmer frisyr.
   Vi saknar honom, gubben tyckte Bamse kunde stanna kvar och vi skulle skicka Candy med familjen!??? Tror inte det hade varit så populärt.

Söndag em började Swea och jag rallylydnad fortsättning, verkar bli en bra och trevlig kurs, himla trevliga kurskompisar och så klart vår duktiga, kunniga och dessutom trevliga instruktör. Vi ser verkligen framemot vårens kurs.  Även klubbtävlingar och en heldag rallylydnad med inbjuden instruktör som vi tänker testa, en vår full av aktiviteter.
 Swea  skötte sej fint, lite dämpad (saknar hon sin son eller är det löp p g kan vara både delar), men fick beröm, hon är duktig. Jacki fick också prova lite, klart gammelmormor också var duktig.
 Tyvärr missade jag måndagens träningsgrupp IGEN!!! Ja dom tror nog att vi inte vill vara med. Men så är det inte, jag har nu bestämt att Swea går kurs söndag och Jacki tränar med gruppen måndag, det blir fint som tusan.

Anledningen att vi missade träningen var att jag var i Malmö, på föreläsning som ingår i uppfödarutbildningen, just det ämne vi läser i vår.  Parning och dräktighet. Där fick vi lära allt om parning, " finska hålorna" och om den dräktiga tiken. MYCKET givande. Och som tillägg jag har inte skrattat så på bra mycket länge........... "finska hålor" fniss.

Ett telefonsamtal idag från Bamsefamiljen, " det går bra även han är lite kladdig med maten. Han verkar annars ta flytten bra.

Nu sitter vi här med alla kaminer tända och bara inväntar det där ovädret som blivit försenat.

Med denna bilden säjer vi tack för idag! Och ha de gott

Jacki gottegris
 



1 kommentar:

  1. Attans vad den hussen är lik hussen till en röd "Max" här! Tänkte först de skaffat en till:)
    Tomt måste det bli, men samtidigt gissar jag det är lite skönt alla växt upp o fått bra hem.
    Lycka till med kursandet!
    Och det där med "finska hålor" blev jag väldigt nyfiken på:D

    SvaraRadera